Boek hier

Fiets Routes

Belcasa Family Suites & Lofts heeft de ideale ligging!

Ons hotel bevindt zicht op 100 meter van de Zeedijk, ideaal om bijvoorbeeld langs de Noordzee tot in Oostende te fietsen. U  logeert vlakbij de start van verschillende fietsroutes evenals aan de start van de mountainbike route. 

Jommekeroute : 20 km   Tijdens deze fietstocht ga je op zoek naar 11 verborgen letters. Vorm het juiste woord, vul het deelnameformulier in en maak kans op een strippakket.

Instagramroute Middelkerke : 26,5 km - 30 km - 41,5 km   Fiets langs de allermooiste plekjes van Middelkerke. Post jouw foto op social media en maak kans om een Machtig Middelkerke-fotograaf te worden.

Freddy Maertensroute : 42 km   Tijdens deze fietstocht volgen we een deel van het trainingparcours van deze wereldkampioen die opgroeide in Lombardsijde.

Geloof en bijgeloof : 26 km   Een fietstocht door het polderlandschap waar je meer te weten komt rond geloof en bijgeloof in Middelkerke, over dwaallichtjes, vissersbijgeloof en zeemerminnen.

Kwelduivels en plaaggeesten : 31 km   Ontdek de volksverhalen over heksen, duivelsknechten en waterduivels.

Tempeliers : 35 km   Een fietstocht in het spoor van de invloedrijke, religieuze ridderorde uit de 12e eeuw.

Dijken en geulen : 38 km   In onze polders is hard gewerkt om het water onder controle te krijgen. Langs deze route komt u verschillende sporen tegen van die strijd. Straten die vroeger dijken waren, sluizen, bruggen,...